BİTLİS / HİZAN - Hizan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Afiş ve Sözlük yarışmalarında okul birincisi seçilen çalışmalarımız aşağıdadır.

Öğrencilerimizi ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda Hareketli Yaşam ve Sportif Faaliyetler kapsamında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla sabah egzersiz hareketleri ve fiziksel aktiviteler yapılmaktadır.

Ara

Okulumuz bünyesinde faaliyet gösteren Döner Sermaye İşletmesi hem eğitim kurumlarına ciddi anlamda destek olmakta hem de nitelikli eleman yetiştirmeye katkı sağlamaya çalışmaktadır.

Kas

Öğretmenler, yarının liderlerini bugün eğiten, geleceğe ışık tutan çınar ağaçlarıdır. Öğretmenler Günü, bilgiyle donatılmış bir neslin minnettarlık günüdür. Tüm öğretmenlere, yollarımızı aydınlatan bu büyük rehberlerimize sonsuz teşekkürler.

Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm Öğretmenlerimizin "24 Kasım Öğretmenler Günü'" kutlu olsun.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz."
M. Kemal Atatürk

Ekm

‘Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, necip milletimizin sonsuza dek bağımsız yaşaması için, vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyoruz. Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlu olsun.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısını ve akabinde veli toplantısını değerli öğretmenlerimiz ve değerli velilerimiz ile okulumuzda gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle ilimizde düzenlenen güreş turnuvasına okulumuz adına katılan öğrencilerimiz 4 birincilik ve 5 ikincilik ile Bitlis ili düzeyinde 1. olmuşlardır. Emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

Okul Bahçemizin daha güzel bir görünüme kavuşamsı için  birtakım boyama ve bahçe düzenleme çalışmalrı yapıldı.

May

Okulumuza bağlı öğrenci pansiyonunda; banyo,öğrenci el yıkama lavaboları,öğrenci tuvaletleri yer döşme halıları ve öğrenci banyolarının  bakım ve onarım çalışmaları yapılmıştır.